Mr. Twister

NSA

theguardian.com -- The senior lawyer for the National Security Agency stated unequivocally on Wednesday that US technology companies were fully aware of the surveillance agency’s widespread collection of data, contradicting months of angry denials from the firms.

Rajesh De, the NSA general counsel, said all communications content and associated metadata harvested by the NSA under a 2008 surveillance law occurred with the knowledge of the companies – both for the internet collection program known as Prism and for the so-called “upstream” collection of communications moving across the internet.

Я не очень хорошо понимаю, кого может заинтересовать NSA general counsel. Если считать, что NSA - это полезная организация, которая всякими особыми способами борется за все хорошее против всего плохого, то мы же не будем с ней судиться. А ее general counsel, мы надеемся, будет, не задумываясь, врать, если это пойдет на пользу делу. Ну а если считать, что NSA - это шайка опасных сумасшедших и патологических лжецов, которую надо было разогнать двадцать лет назад, то это относится и к ее главному юристу. Спрашивается, какой же точки зрения надо придерживаться, чтобы слушать его по существу?
  • Current Mood: confused confused
ну есть же еще неопределившиеся
Ну вот они определятся с его помощью в ту или иную сторону, и тогда применят мое рассуждение. На основании чего же они тогда определились? Парадокс!